oranje
Een man trekt lijnen in de nevel. Foto: ING Nederland via Compfight cc

Advocaat zin in ondermijnen Blind

Oud-bondscoach Dick Advocaat wordt de assistent van de huidige bondscoach van het Nederlands elftal Danny Blind. Advocaat ziet ernaar uit om Blind te gaan ondermijnen.

Door: D.N. Herfscht; 12 mei 2016, 22:59 uur

´Ik heb heel veel zin om het gezag van Blind continu aan te gaan vallen,’ aldus Advocaat. ‘Ik ben veel ouder en heb veel meer ervaring dan die Danny-figuur, dus elke keer als hij wat gaat zeggen, ga ik hem tegenspreken. Ik kan niet wachten om samen voor enorme verwarring te zorgen bij de groep.’

Blind zegt in een reactie blij te zijn met de aanstelling van Advocaat: ‘ik heb zin om samen uit eten te gaan en tactiek te bespreken.’

Over D.N. Herfscht

D.N. Herfscht
Elke redactie heeft zijn schitterende briljant die raadselachtig fonkelt, ondoorzichtig schijnt, en prikt als je hem te hard vastpakt. Herfscht. Zelfs als hij een kopje koffie haalt hangt er suspense om hem heen. Behalve als hij dronken is, dan gaan alle registers open en snapt iedereen ineens waarom hij nooit wat zegt.

Bekijk ook

kipkluif fiesta

Geen kipkluif-fiesta dit jaar

Altijd na de feestdagen, of veestdagen – zoals ik ze liever noem, organiseer ik zo …