crisis
Mannen samen in pak. Foto: ≡ Gillfoto via Compfight cc

Financieel directeuren maakten geen contact meer

Uit onderzoek van accountantsorganisatie Deloitte blijkt dat financieel directeuren van grote bedrijven optimistisch gestemd zijn over de economie. Hun optimisme heeft het hoogste niveau bereikt van de afgelopen 2 jaar.

Door: de redactie; 21-4-2015 16.38 uur

Radeloos volk

Dit is geweldig nieuws. Het volk heeft jarenlang initiatieven ondernomen om ze weer optimistisch te stemmen. Ze hebben braderieën georganiseerd, inzamelingsacties, fietstochten door het land, voorleesmiddagen en vrolijke cabaretvoorstellingen.

Maar niks mocht baten. De financieel directeuren bleven maar somber voor zich uit staren. Ze maakten geen contact meer. En de laatste tijd namen de zorgen onder het volk enorm toe. Hoe moeten we ze weer optimistisch krijgen? Dachten ze. Hoe?

Onverwachte hoek

Uiteindelijk had het volk maar twee dingen hoeven doen. Ze hadden een kwantitatieve verruiming moeten organiseren van 900 miljard en de fusie- en overnamemarkt moeten aanjagen. Wisten zij veel.

Over De redactie

Avatar
De redactie van De Kritische Manchet bestaat uit een stoet types. Samen creëren ze een heksenketel. Soms wordt het iemand te veel en die zegt dan: “dit wordt me nu even te veel”. Er wordt elke avond gezopen onder het motto 'elkedamibo'. Daarbij gaat iemand tegen de vlakte.

Bekijk ook

kipkluif fiesta

Geen kipkluif-fiesta dit jaar

Altijd na de feestdagen, of veestdagen – zoals ik ze liever noem, organiseer ik zo …