online
Een online persoon. Foto: jgeary94 Flickr via Compfight cc

Ik besta online

In de serie Gedichten om naar om te kijken, laten we dichters aan het woord over onderwerpen. Deze week Moon Dabruvver met het gedicht Ik besta online.

Ik besta online

Online leef ik echt,
ben ik wie ik wil zijn,
ga ik waar ik ga
Zeg ik wat ik zeg
Zo is het dat ik besta
Als een echte wiedeweerga
Niemand die me tevraa

Moon Dabruvver

Toelichting van de schrijver: “het grootste deel van mijn leven besteed ik online, en daar ben ik tevreden over. Alhoewel ik die tevredenheid in de voorgaande zin prima heb verwoord, heb ik er toch ook nog een gedicht over geschreven. Of zoals ik het liever noem: een gedrocht.” – Moon Dabruvver

Over De redactie

Avatar
De redactie van De Kritische Manchet bestaat uit een stoet types. Samen creëren ze een heksenketel. Soms wordt het iemand te veel en die zegt dan: “dit wordt me nu even te veel”. Er wordt elke avond gezopen onder het motto 'elkedamibo'. Daarbij gaat iemand tegen de vlakte.

Bekijk ook

rododendron

Rododendron

In de serie Gedichten om naar om te kijken, laten we dichters aan het woord …