bangalijst
Een bankje onder een boom in de zon. Foto: Sina Farhat Flickr via Compfight cc

Neukbaarheid Jan-Dirk Plautvodt

Er is allerlei ophef ontstaan over een zogenaamde ‘bangalijst’ met dames die door een stel leuke jonge corps-knullen uit Groningen is rondgestuurd.

Column Jan-Dirk Plautvodt

Ik kwam een beetje lacherig met het nieuws bij mijn lieve vrouw aanzetten die aan het tuinieren was, en zei zoiets van: “Nou, jij staat boven aan mijn bangalijst hoor, schattepoes.”

Ze klapte omhoog tussen de buxussen vandaan en zei: “Verdomme Jan-Dirk!” (Mijn dubbele voornaam zegt ze alleen als het ernstig is.) “Dit is absoluut niet leuk, hoe zou je het vinden als ik op zo’n lijst zou staan?”

Ik keek haar wat meewarig aan, glimlachte, en zei dat zij natuurlijk nooit op zo’n lijst zou staan.

Woest beende ze ons huis in en sloot me buiten. Twee uur later liet ze me weer binnen (ik had ondertussen maar op ons bankje onder de linde de Groningse bangalijst zitten bekijken die in onze jaarclub-appgroep was besproken). Ze zei: “Ik heb een bongomail gestuurd naar al onze vrienden en kennissen, met alle details van jouw seksuele prestaties. Grappig, hè? Nu ga ik weer tuinieren.”

Nog lang over gedaan, dacht ik. Terwijl ik mijn mail opende had ik het voor het eerst in tijden erg warm, misschien bloosde ik zelfs. Daar stond het:

Neukbaarheid van Jan-Dirk Plautvodt op een schaal van 0 tot 5, gemeten op basis van vijf criteria:

Ritme: nagenoeg geen, er wordt willekeurig op en neer bewogen
Sensualiteit: een zoen op mijn wang als hij klaar is
Creativiteit: tot nu toe (kleine 40 jaar) altijd hetzelfde bekende standje (op z’n katjes)
Uithoudingsvermogen: als ik na twee minuten mijn zoen heb gehad zegt hij altijd hijgend “jeetje, dat was weer even lekker, hè?”
Altruïsme: hij heeft wel eens gezegd dat hij niet snapt waar het vrouwelijk orgasme toe dient

Uitslag: 0

Dag, lieve vrienden, is toch gewoon grappig. Liefs Truus

Een 0, dacht ik, dat is niet veel. Ik drukte op reply all en typte:

Dag, lieve vrienden, ik ben blij dat Truusje dit gedeeld heeft met jullie, dat hoort erg bij onze relatie. Als iemand er klachten over heeft laat het dan even weten, dan schors ik haar intern. Veel liefs JD

Over Jan-Dirk Plautvodt

Jan-Dirk Plautvodt
Columnist Jan-Dirk Plautvodt schrijft over alles wat hem opvalt. Zijn grote liefde is hijzelf. Zijn vrouw heet Truus (“Truusje”). Jan-Dirk vindt ‘hobby’ een vreselijk woord maar hij mag graag borrelen, tuinieren met Truusje en geld verzamelen, alhoewel hij eigenlijk voornamelijk borrelt terwijl Truusje het geld en de tuin doet.

Bekijk ook

kipkluif fiesta

Geen kipkluif-fiesta dit jaar

Altijd na de feestdagen, of veestdagen – zoals ik ze liever noem, organiseer ik zo …