soldaat van oranje
Foto: paulsolecki Flickr via Compfight cc

Onderbreking: de musical ‘Soldaat van Oranje’ wordt NIET verlengd!

De musical ‘Soldaat van Oranje’, die vooral bekend is van het record aantal verlengingen, wordt voor het eerst in 256 jaar niet verlengd.

Door: Man Tuis; 16 november 2017, 17.22 uur

Na lang wikken en wegen besloot de stokoude producent Fredje dat het tijd was om de vrolijke musical niet meer te verlengen maar gewoon eindeloos te laten doorlopen.

‘Kijk, we hebben het record aantal reclames met “weer verlengd” gehaald, zegt producent Fredje. ‘We dachten: dat is mooi, daar kunnen we trots op zijn.’

‘Dus, ja, dat zijn we ook.’

‘Binnenkort zullen we het groots communiceren met posters in bushokjes en met reclames op tv (met de voice-over van Joep die ook de Nivea for men-reclames inspreekt). De musical loopt wel gewoon door dus dat moeten we goed duidelijk maken. Iets van: “Soldaat van Oranje! Nu eindelijk niet meer verlengd! De musical loopt gewoon door, we hebben geen einddatum”, ik denk dat dat niet per se aanslaat. Maar goed, we moeten het er maar mee doen.’

Over Man Tuis

Man Tuis
Man Tuis is vooral thuis in allerlei soorten nieuws. Van Amerika tot China, van politiek tot mode, Man Tuis staat als een huis. Naast een gerenommeerd journalist is Man ook een knapperd die graag mag winkelen bij Van Haren en Jack&Jones.

Bekijk ook

kipkluif fiesta

Geen kipkluif-fiesta dit jaar

Altijd na de feestdagen, of veestdagen – zoals ik ze liever noem, organiseer ik zo …