blatter
Blatter kijkt schuin omlaag. Foto: thesportreview via Compfight cc

Update: Blatter reageert meteen op geluiden

Door: een mens van de redactie, 2-6-2015, 20.41 uur

Voorzitter Sepp Blatter van de FIFA heeft in een persconferentie zijn aftreden bekendgemaakt. Blatter heeft aangegeven dat hij te weinig steun voelde in de voetbalwereld.

Blatter sloeg de ochtendkrant open en zag: ik heb geen steun meer in de voetbalwereld. De voetbalwereld had het letterlijk in de krant gezet: ‘wij, de voetbalwereld, steunen de heer Blatter te weinig’. En zoals de heer Blatter de afgelopen decennia heeft aangetoond; hij reageert meteen op geluiden uit de voetbalwereld.

—————————————————————————————————————————-

BLATTER BLIJFT AAN ALS VOORZITTER FIFA

Door: een ander mens; 28-5-2015, 20.15 uur

Sepp Blatter heeft natuurlijk helemaal gelijk. Hoe kan hij, de persoon die slechts rond de 20 jaar leiding geeft aan de FIFA, worden aangezien voor iemand die er wat aan kan doen als er corruptie bestaat binnen zijn organisatie? Door zijn mensen in de gaten te houden? Dat kan hij dus helemaal niet. Hoe had hij dat moeten doen? Met een vergrootglas? Met een drone? Met een vergrootglasdrone?

Moeten we Sepp Blatter maar overal voor verantwoordelijk stellen? Had hij soms ook de bankencrisis kunnen voorkomen? Nee, natuurlijk niet, hoe had hij al die bankiers in de gaten kunnen houden? Met een verrekijker? Met een drone? Met een verrekijkerdrone?

Boodschappen

Sepp Blatter kan niemand in de gaten houden. Hij rent als een kip zonder kop rond. Als hij boodschappen gaat doen raakt hij dingen kwijt zoals de knolselderij of de fond, omdat hij nou eenmaal niet alle boodschappen in de gaten kan houden. En als hij thuis komt van boodschappen doen blijken zijn meubels keer op keer onder de griesmeelpudding en rozenbottel-diksap te zitten.

Gelukkig heeft Blatter opgeroepen tot actie: “We kunnen niet toestaan dat de reputatie van de FIFA door het slijk wordt gehaald.” Inderdaad zeg, die vuilakken die dat doen moeten door iemand in de gaten worden gehouden. Dan kan die persoon straks verantwoordelijk worden gesteld.

Over De redactie

Avatar
De redactie van De Kritische Manchet bestaat uit een stoet types. Samen creëren ze een heksenketel. Soms wordt het iemand te veel en die zegt dan: “dit wordt me nu even te veel”. Er wordt elke avond gezopen onder het motto 'elkedamibo'. Daarbij gaat iemand tegen de vlakte.

Bekijk ook

kipkluif fiesta

Geen kipkluif-fiesta dit jaar

Altijd na de feestdagen, of veestdagen – zoals ik ze liever noem, organiseer ik zo …