voetcreme
Foto: dav Flickr via Compfight cc

Voetcrème (Crème pieds)

Al een lange tijd ligt er een nieuwe voetcrème in de bovenste la van mijn bescheiden kledingkast. Ik zou zelf eerder zeggen dat het ‘voetencrème’ heet, maar ja, het staat op de verpakking als ‘voetcrème’. Vandaag heb ik de crème gebruikt en nu tintelen mijn voeten in mijn sokken.

Column door Marcel P. Ludt

Mijn voeten zijn de ondergeschoven kindjes van mijn lichaam als het om verzorging gaat. Daar komt nu verandering in. Ik ben het beu, die voeten die maar alle last moeten dragen onderaan mijn benen, zonder daar eens lieve aandacht voor te krijgen.

Nu worden ze ingesmeerd met voet(en)crème met calendula en rozemarijn. Dat zal ze goed doen.

Verder is Gerda nog steeds weg en heb ik nog niks van haar gehoord.

Over Marcel P. Ludt

Marcel P. Ludt
Marcel P. Ludt schrijft over ‘zijn kleine lullige leventje’, zoals hij het zelf noemt. Zijn grote liefde is tv kijken en recensies lezen op Bol. Zijn vrouw Gerda kijkt niet meer over zijn schouder mee. Hij was 25 jaar met haar getrouwd, maar zij heeft hem verlaten voor Harrold.

Bekijk ook

kipkluif fiesta

Geen kipkluif-fiesta dit jaar

Altijd na de feestdagen, of veestdagen – zoals ik ze liever noem, organiseer ik zo …